دسته‌ها
پستها

ریشه فرش

دوره مقدماتی php
ریشه فرش
ریشه فرش

با توجه به قیمت بالای فرش ، مراقبت و نگهداری درست از آنها ، بیش از پیش ضروری به نظر می رسد. در صورت عدم مراقبت اصولی ، با گذشت زمان شاهد پوسیدگی و در نهایت پارگی در فرش خواهیم بود.

یکی از بخش های مهم فرش ، قسمت ریشه آن است که بیشتر از سایر نقاط در معرض آلودگی و پوسیدگی قرار دارد به همین دلیل محافظت از ریشه فرش در مقایسه با سایر قسمت های فرش از اهمیت خاصی برخوردار است. افزایش عمر ریشه تا حدود زیادی بستگی به مراقبت از ریشه دارد.

ریشه فرش چیست؟

فرش از قسمت های مختلفی تشکیل شده است ، ریشه فرش از مهمترین اجزای فرش محسوب می شود که به شکل نخ های سفید و یا کمی کرم رنگ در انتهای فرش می باشد.

شکل های گوناگونی از ریشه فرش وجود دارد که می توانیم به ریشه های ساده ، ریشه های گره دار ، ریشه های توری و زنجیری اشاره کنیم. فرقی نمی کند که ریشه از چه نوعی باشد ، در هر صورت محافظت از آن ضروری است.

ریشه فرش

a href="https://toplearn.com/courses/web/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA%DB%8C-php">دوره مقدماتی php

تمیز کردن ریشه فرش کار دشواری می باشد و برای جلوگیری از کثیف شدن آن ، باید به طوردائم در حال تمیز کردن و مرتب کردن ریشه ها باشید.

برای تمیز نگه داشتن ریشه های فرش چند راهکار متفاوت وجود دارد که در این بخش از نمناک به تعدادی از این روش ها اشاره میکنیم، تا با انتخاب و خواسته خود ، یکی از روشها را برای جلوگیری از آسیب رسیدن به ریشه های فرشتان انتخاب کنید.

بهترین روش معرفی شده در نگهداری ریشه فرش، استفاده از کاور برای کاور نمودن ریشه فرش است. جنس کاورها مختلف است . بهترین جنس کاور ها نوع توری آن می باشد . تبادل هوا در کاور توری از پوسیدگی ریشه جلوگیری می کند.

در این کاور از هیچ نو چسبی استفاده نشده است و فقط انتهای بیرونی آن را باید با نوار چسب بست.این کاور با نگه داشتن ریشه های فرش در داخل خود ، از ورود کثیفی و خراب شدن ریشه ها جلوگیری می کنند و حتی در اثر رفت و آمد آسیب نمی بیند.

البته باید توجه داشت در کنار تمام مزایای این کاورها ، باید هر چندماه یکبار باید آن را تعویض نمود . هنگام خرید در انتخاب جنس کاور دقت نمایید چون برخی از کاور ها از جنس نامرغوب تهیه می شوند و خود باعث آسیب و پوسیدگی ریشه های فرش می شود.این کاور ها را می توان از قالیشویی ها و مراکز تهیه پلاستیک تهیه نمود.

مزایای کاور ریشه فرش چیست؟

اولین کاری که باید بعد از خرید فرش باید انجام دهید ، گره زدن ریشه ها برای محافظت از آنها است . این کار از خراب و وا رفتن ریشه فرش جلو گیری میکند. روشهای مختلفی برای گره زدن ریشه های فرش وجود دارد که عبارت است از :

گره زنجیره ای :

هنگامی که ریشه فرش بلند باشد ، می توان از این نوع گره استفاده نمود .گره های زنجیره ای غالباً به منظور زیبایی زده می شود . جهت انجام گره زنجیره ای باید نخست در انتهای ریشه ها گره نخودی و یا حتی دو گره ایجاد شود سپس امتداد ریشه های هموار را نیز به فاصله ای در حد 2 سانتی متر از گره نخودی، مجدداً با هم گره ای معمولی زد، دوباره امتداد ریشه ها را از محل قبلی و با فاصله ای 2 سانتی متری با ریشه های همجوار گره زد. در انتها تمامی ریشه های فرش به صورت زنجیره ای تغییر شکل می دهند.

دوگره:

برای ایجاد دوگره باید تمام ریشه های فرش را به دسته های 2 الی 5 تایی تقسیم کرد، در دوگره یک دسته از این ریشه ها را با دست چپ نگه داشته و سپس با دست راست نخی شبیه به نخ پود را توسط شصت سبابه می گیرند و سپس آن دسته نخ را دو مرتبه به دور اگشت میانه، سبابه و شصت می چرخانند، اولین دسته 2 یا 5 تایی از ریشه ها را از میان آن به بیرون می آورند و مابقی نخ را با دست دیگر (دست راست) هدایت می کنند و به این گونه گره ای که تشکیل می شود، روی اولین دسته ریشه هاقرار می گیرد.

این گره (دو گره) دقیقا به انتهای ریشه ها هدایت می شود و باعث مستحکم شدن گلیم بافی و یا بافت فرش می شود. این عمل را به ترتیب روی دسته های دوم، سوم، چهارم و پنجم از ریشه های فرش تا به آخر انجام دهید.

این روش اغلب در فرش های نو که ریشه های بلند و سالمی دارند انجام می شود . چرا که در صورتی که فرش به خاطر کهنه و قدیمی بودن چله های آن پوسیده و کوتاه شده باشد دیگر نمی توان این روش را به کار برد و باید برای ایجاد دوگره از نخ و سوزن استفاده شود.

گره نخودی:

جهت درست کردن گره به صورت گره نخودی می بایست طول ریشه ها به اندازه لازم بلند باشد. برای زدن این نوع گره، ریشه ها را باید در دسته های 2 تا 5 تایی گرفته و به صورت معمولی دور هم بپیچانید و گره بزنید . اگر فرش قدیمی باشد و یا ریشه های آن کوتاه باشد، باید ابتدا ریشه های آن را اضافه نموده و بلندتر کنید . سپس به صورت روش ذکر شده، گره نخودی را درست کنید.

یکی از بهترین روشهای قدیمی برای نگهداری ریشه های فرش ،لفاف دوزی می باشد . در این روش نوع پارچه به کار رفته شده از جنس متقال و یا برزنت می باشد هم چنین در مواردی از جاجیم های ماشین بافت نیز برای لفاف دوزی ریشه های فرش استفاده می کنند.

در لفاف دوزی ریشه های فرش را باید تازده و داخل پارچه مربوطه قرار دهید. سپس هر دو طرف پارچه را به ابتدای بافت وصل کنید. جریان داشتن هوا در پارچه های مورد استفاده در لفاف دوزی ، از وارد شدن بعضی آسیب های شیمیایی و فیزیکی به ریشه های فرش جلوگیری می کند . زیرا جنس این پارچه ها نخی مشبکی می باشند.

امروزه برخی از خانواده های ایرانی برای محافظت از ریشه ها در برابر آلودگی و پوسیدگی ، از چسب پهن استفاده می کنند که روشی غلط می باشد . چسب پهن هر چند ظاهرا فرش را از آلودگی ها محافظت می کند ، اما استفاده از آن مشکلاتی را بوجود می آورد که دیگر ریشه فرش شما مانند روزهای اول نخواهد بود.

دلایلی وجود دارد که نباید از چسب پهن برای محافظت از ریشه ها استفاده کرد که به مهمترین آنها اشاره می کنیم :

شست و شو و سفید کردن ریشه فرش

به دلایل مختلفی ، ریشه های فرش کثیف می شوند و دچار تغییر رنگ می گردند . اما چگونه می توانیم ریشه های فرش را سفید کنیم ؟

بعد از شست و شوی فرش به دلیل رعایت نکردن بعضی نکات ریشه های فرش زرد و کثیف می شوند. بعد از شست و شو فرش برای رفع زردی ریشه ها کافی است مقداری آب گرم و شامپو فرش را مخلوط کرده و به وسیله ی یک دستمال آغشته به مخلوط شامپو فرش ، به قدری سر تا سر ریشه های فرش را دستمال بکشیم تا ریشه ها سفید و براق شوند. پس از سفید کردن ریشه ها باید در و پنجره ها را باز کنید تا هوای آزاد باعث خشک شدن سریع ریشه ها شود .

ریشه زنی فرش دستباف

احتمالا شما هم شنیده اید میتوان فرش های نو و کهنه ماشین و دستباف را ریشه زد. در این مقاله قالیشویی به بررسی ریشه زنی فرش دستباف و ماشینی می پردازیم.

فرقی نمی کند فرش شما ماشینی باشد یا دستباف؛ فرش ها به مرور زمان و پا خوردن فرسوده می شوند. یکی از قسمت هایی که فرسودگی فرش بسیار واضح و مشخص می باشد. ریشه فرش می باشد. و یکی از راه های تشخصی اصالت فرش ریشه های فرش می باشد. اما اگر ریشه فرش از بین رفته باشد، یا ریشه ریخته باشد، یا پاره شده باشد میتوان فرش را به حالت اولیه بر گرداند؟ پاسخ این سوال مثبت است. اما نوع ریشه کاملا بسته به نوع فرش شما دارد.

هر چند لزومی ندارد فرش شما فرسوده باشد تا ریشه های آن را عوض کنید! یکی از علت های رایج برای تغییر ریشه فرش، تغییر رنگ یا مدل ریشه می باشد. برخی افراد تمایل دارند رنگ ریشه های خود را تغییر دهند تا با دیگر وسایل منزل هماهنگی بیشتر داشته باشد. و یا مدل های ریشه های جدیدتر یا زیباتری انتخاب می کنند.

ریشه فرش

 

ریشه زنی فرش دستباف

همانطور که میدانید فرش های دستباف تنوع بسیار بالایی دارند. و به هیمن علت تنوع ریشه هم وجود دارد. انتخاب مدل ریشه توسط مشتری انجام می شود. هرچند هنگام بازدید کارشناس نوع ریشه های مرسوم و مناسب برای فرش ها اعلام می شود. در صورتی که درباره نوع ریشه سوال دارید، از یک کارشناس راهنمایی بگیرید. زمانی تقریبی ریشه زنی فرش دستباف  بسته به نوع ریشه و میزان ریشه فرشهای شما دارد. هنگام تحویل فرش به قالیشویی زمان تقریبی را سوال کنید.

توجه داشته باشید که تمامی مدل های فرش های دستباف با دست بافته می شوند.

 

ریشه زنی فرش ماشینی

ریشه زنی فرش های ماشینی برخلاف فرش های دستباف با دست انجام نمی شود. تمام مدل ها با دستگاه های مخصوص دوخت ریشه انجام می شود.

 

ریشه های دوختی فرش ماشینی:

ریشه های دوختنی فرش ماشینی بیشتر برای فرش های ماشینی نازک و ابریشمی انجام میشود. ریشه های دوختنی در طرح ها مدل های مختلف وجود دارد که بسته به فرش و سلیقه مشتری برای فرش لحاظ می شود.

با ثبت سفارش آنلاین در این سایت، برای شستشوی انواع فرش و خشکشویی و شستشوی مبل، ۲۰% تخفیف بگیرید!!! اگر در سراسر تهران و کرج و تبریز زندگی می کنید. در هر ساعت از شبانه روز کافیست به سایت کارخانه قالیشویی ادیب مراجعه کنید و سفارش خود را ثبت کنید. تا از نزدیکترین شعبه برای شما سرویس اعزام شود.

مشتریان عزیز در نظر داشته باشید. که خدمات آنلاین قالی شویی از قبیل قالیشویی و مبل شویی و خشکشویی مبلمان آنلاین با ۲۰% تخفیف ارائه می گردد. ارائه خدمات ما در سراسر تهران صورت می گیرد.علاوه بر شعبات قالیشویی تهران شعبه قالیشویی کرج و قالیشویی تبریز ادیب ما آماده برای ارائه خدمات به شما دوستان عزیز می باشد.

… دپارتمان تحقیق و توسعه شرکت قالیشویی ادیب …

کارخانه قالیشویی ادیب,قالیشویی,شستشوی فرش,اعلاشویی

کارخانه قالیشویی ادیب,قالیشویی,شستشوی فرش,اعلاشویی

کارخانه قالیشویی ادیب,قالیشویی,شستشوی فرش,اعلاشویی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

فرش یکی از مهمترین تجهیزات گاها تزیینی است که در خانه از آن استفاده می شود. در حال حاضر با توجه به گرانی انواع فرش ها مراقبت از آنها بیش از پیش ضروری به نظر می رسد. اگر از فرش ها به خوبی مراقبت نشود با گذشت زمان شاهد پوسیدگی و در نهایت پارگی در آنها خواهیم بود. متاسفانه مراقبت از فرش ها زیاد مورد توجه قرار نمی گیرد. ریشه یکی از مهمترین بخش های فرش است که بیشتر از سایر نقاط در معرض آلودگی و پوسیدگی قرار دارد به همین دلیل محافظت از ریشه فرش در مقایسه با سایر قسمت های فرش از اهمیت خاصی برخوردار است. با محافظت از ریشه می توان عمر فرش را تا حدود زیادی افزایش داد.

فرش از قسمت های مختلفی تشکیل شده است ، ریشه فرش از مهمترین اجزای فرش محسوب می شود. پیش از ارائه اطلاعات در مورد محافظت از ریشه فرش بهتر است که به ارائه اطلاعات مختصر در مورد ریشه فرش بپردازیم. انتهایی ترین قسمت فرش ریشه فرش است که به شکل نخ های سفید و یا کمی کرم رنگ می باشد. شکل های گوناگونی از ریشه فرش وجود دارد که می توانیم به ریشه های ساده ، ریشه های گره دار ، ریشه های توری و زنجیری اشاره کنیم. فرقی نمی کند که ریشه از چه نوعی باشد ، در هر صورت محافظت از آن ضروری است.

فرشی را که روی زمین پهن می کنید به مرور زمان دچار کثیفی می شود و این شامل هر دو نوع فرش یعنی دستباف و ماشینی می شود. ریختن مواد غذایی روی فرش ، رفت و آمد و سایر موارد در نهایت سبب آلودگی و کثیفی فرش شما می شود. بر همین اساس بسیاری از کسانی که به دنبال خرید فرش هستند فرش های تیره را به فرش هایی با زمینه روشن ترجیح می دهند تا از آلودگی های زودرس در امان بمانند. اما مشکلی که برای همه فرش ها وجود دارد این است که هر اندازه که فرش تیره باشد اما همچنان ریشه فرش در معرض آلودگی قرار دارد.

فرش ها دارای ریشه های سفید و شیری رنگ هستند که خیلی زود کثیف می شوند و با توجه به رفت و آمدها نیز ریشه ها شکل نامنظمی به خود می گیرند. به همین دلیل احتمال پوسیدگی ریشه فرش در بلند مدت بالا می رود و در نهایت موجب آسیب دیدن بدنه اصلی خواهد شد به همین دلیل است که باید به محافظت از ریشه فرش توجه ویژه ای شود. محافظت از ریشه نه تنها زیبایی فرش شما را حفظ خواهد کرد بلکه موجب می شود که هزینه های زیادی بر شما برای تعمیر و بازسازی تحمیل نشود. در ادامه به روش های محافظت از ریشه فرش اشاره خواهیم کرد.

ریشه فرش

از مهمترین دلایل محافظت از ریشه فرش می توانیم به موارد ذیل اشاره داشته باشیم :

یکی از روش هایی که معمولا برای محافظت از ریشه در بین خانواده های ایرانی وجود دارد استفاده از چسب پهن است. استفاده از چسب پهن برای محافظت از ریشه فرش روشی غلط است هر چند ظاهرا ممکن است که فرش را از آلودگی ها محافظت کند ولی استفاده از آن مشکلاتی را بوجود می آورد که دیگر ریشه فرش شما مانند روزهای اول نخواهد بود.

دلایلی وجود دارد که نباید از چسب پهن برای محافظت از ریشه ها استفاده کرد که به مهمترین آنها اشاره می کنیم :

یکی از مهمترین روش های محافظت از ریشه ، گره زدن ریشه فرش است این کار باید در همان موقع که خرید فرش جدید را انجام می دهید انجام شود. گرده زدن ریشه موجب خواهد شد که ریشه ها خراب نشوند و همچنین از وارفتگی آنها نیز جلوگیری می کند. یکی دیگر از مزیت های گره زدن این است که زمانی که فرش جارو کشیده می شود ریشه های آن کنده نخواهند شد. هر چند در نگاه اول گره زدن ریشه فرش ساده به نظر می رسد اما یک کار تخصصی است که باید صحیح انجام بگیرید و اگر گره زدن را بلد نیستید آن را به یک متخصص بسپارید.

یکی دیگر از روش های محافظت از ریشه فرش روش استفاده از کاور است. از آنجا که کاور به خوبی از ریشه فرش محافظت می کند استفاده از آن نیز مرسوم تر است. در ساخت این نوع از کاورها از هیچ نوع چسبی استفاده نشده است و با استفاده از کاور به راحتی این امکان وجود دارد که ریشه فرش بر روی لبه های فرش محکم شود و در نتیجه از کثیفی فرش نیز جلوگیری خواهد کرد.

یکی دیگر از ویژگی های استفاده از کاور این است که به واسطه رفت و آمد ریشه های فرش کنده نخواهد شد. کاور ریشه همچنین از پوسیدگی ریشه ها نیز جلوگیری بعمل خواهد آورد که آن هم به دلیل این است که موجب عبور جریان هوا خواهد شد. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که بهتر است هر چند وقت یکبار کاور ریشه تعویض شود.

یکی از روش هایی که از دیرباز برای محافظت از ریشه فرش ها مرسوم است ، لفافه دوزیست. لفافه دوزی از جمله روش های مناسب برای حفاظت از ریشه فرش و همچنین زیبایی آن است. نوع پارچه ای که برای لفافه دوزی ریشه فرش مورد استفاده قرار می گیرد به طور معمول از جنس متقال و یا برزنت می باشد. در برخی موارد نیز در مناطقی از جاجیم هایی که ماشین بافت هستند برای لفافه دوزی ریشه فرش استفاده می شود.

در روش لفافه دوزی در ابتدا ریشه های فرش را تا می کنند و دور داخل آن پارچه قرار می دهند سپس دو سوی پارچه را به ابتدای بافت کوک می زنند. از آنجا که این پارچه های نخی به صورت مشبک هستند به راحتی قادر خواهند بود که جریان هوا را از خود عبور دهند و در نهایت شاهد پوسیدگی فرش نخواهیم بود. از مهمترین ویژگی های لفافه دوزی می توانیم به این اشاره کنیم که ریشه های فرش تمیز خواهند ماند و شاهد آسیب هایی از قبیل شیمیایی و فیزیکی نخواهیم بود.

یکی دیگر از روش هایی که از آن برای محافظت از ریشه ها استفاده می شود استفاده از کاور توری است که از انواع کاورهای مناسب برای ریشه فرش می باشد. کاور توری که در اصطلاح به آن کاور شیشه ای نیز گفته می شود موجب می شود که ریشه های فرش قابل مشاهده باشد. این نوع از کاورها به اندازه قابل توجهی از ریشه فرش ها محافظت می کند و مهمترین مزیت آن این است که در مقایسه با سایر کاور ها جریان هوا به راحتی از آن عبور می کند. کاورهای توری با استفاده از نوار باریک چسبی به لبه فرش می چسبد. این چسب قوی نیست و به فرش شما آسیبی نخواهد زد.

از دیگر انواع کاورها می توانیم به کاورهای پلاستیکی اشاره کنیم البته ممکن است به فرش آسیب برساند و استفاده از را توصیه نمی کنیم.

 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.


نام کاربری یا آدرس ایمیل *


گذرواژه *

مرا به خاطر بسپار

ورود


گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

خوش آمدید.

بازیابی رمز عبور

رمز عبور به ایمیل شما ارسال خواهد شد

فرش فیروزه – مجله تخصصی در حوزه فرش دستباف و فرش ماشینی

ریشه فرش

یکی از تجهیزات هر خانه‌ای، مخصوصا در ایران، فرش است که با توجه به قیمت نسبتا بالایی که دارد نگهداری از آن ضروری به نظر می‌رسد. ریشه فرش انتهایی‌ترین قسمت آن و به صورت نخ‌های سفید یا کرم رنگی است که به شکل‌های مختلفی همچون ریشه ساده، ریشه گره‌دار، ریشه توری و ریشه زنجیری به چشم می‌خورد. احتمال پوسیدگی ریشه فرش از هر نوعی که باشد، به دلیل رنگ روشنی که دارد و تغییر شکل آن هنگام رفت و آمد، زیاد است و نهایتا بدنه اصلی فرش نیز آسیب می‌بیند. در ادامه با ما همراه باشید تا روش‌های محافظت از ریشه فرش را با هم مرور کنیم. نحوه محافظت از ریشه فرش؛ استفاده از کاور، گره زدن و…

۱٫ استفاده از کاور ریشه فرش کاور کردن ریشه فرش بهترین روش برای محافظت از ریشه فرش است. کاور‌ها در جنس‌های مختلفی در بازار موجود هستند که کاور توری از همه بهتر است، زیرا: باعث تبادل هوا شده و مانع از پوسیدگی ریشه می‌شود. این نوع کاور‌ها ریشه‌های فرش را در خود نگهداری کرده و مانع از نفوذ آلودگی و کثیفی به ریشه‌ها می‌شوند. باعث منظم شدن ریشه‌های فرش شده و از آسیب رسیدن به ریشه‌ها در اثر رفت و آمد بر روی فرش جلوگیری می‌کنند. در این نوع کاور از مواد شیمیایی نظیر چسب استفاده نشده و فقط انتهای بیرونی آن با نوار چسب بسته می‌شود. با کاور کردن ریشه فرش، عمر آن افزایش یافته و نیازی به ترمیم کردن فرش نیست. کاور ریشه فرش به راحتی در دسترس بوده و می‌توان آن را از قالیشویی‌ها تهیه کرد. معایب استفاده از کاور ریشه فرش کاور ریشه فرش باید هر چند ماه یکبار عوض شود. برخی از کاور‌ها جنس مرغوبی نداشته و باعث آسیب رساندن به ریشه فرش و پوسیدگی آن می‌شوند، بنابراین در انتخاب کاور مناسب دقت کنید. ۲٫ گره زدن ریشه‌ها به اشکال نخودی، دوگره و پنجره‌ای یکی از روش‌های محافظت از ریشه فرش که به خصوص در مورد فرش‌های دستباف کاربرد دارد و مانع از خرابی ریشه فرش می‌شود، گره زدن ریشه‌هاست. روش‌های گره زدن ریشه‌های فرش عبارتند از: گره نخودی: برای درست کردن گره نخودی طول ریشه‌های فرش باید به اندازه کافی بلند باشد. برای زدن این نوع گره: ریشه‌ها را به صورت دسته‌های ۲ تا ۵ تایی گرفته، دور هم بپیچانید و یک گره معمولی بزنید. برای فرش‌های قدیمی یا فرش‌هایی که ریشه‌های کوتاه دارند، ابتدا ریشه اضافه نموده و آن‌ها را بلندتر کنید، سپس به روش ذکر شده در فوق، گره نخودی بزنید.

دوگره: این نوع گره از ﺩﻭ ﮔﺮﻩ ﺗﻮاﻡ ﺭﻭی ﻳﻪ ﺩﺳﺘﻪ ﺭﻳﺸﻪ فرش تشکیل شده است که ﺗﻮﺳﻄ نخی اﺯ ﺟﻨﺲ ﭼﻠﻪ ﻓﺮﺵ و ﻫﻢ ﺿﺨﺎﻣﺖ آن، ﺭﻭی ﺭﻳﺸﻪ‌ﻫﺎ اﻧﺠﺎﻡ می‌شود ﺗﺎ اﻧﺴﺠﺎﻡ ﻓﺮﺵ افزایش یافته و اﺯ ﺑﺎﺯ ﺷﺪن و ﻓﺮﻭﭘﺎشی آن جلوگیری شود. برای ایجاد دوگره: همه ریشه‌های فرش را به دسته‌های ۲ الی ۵ تایی تقسیم کنید. یک دسته از این ریشه‌ها را ﺑﺎ ﺩﻭ اﻧﮕﺸﺖ نگه داشته و نخی اﺯ ﺟﻨﺲ ﭼﻠﻪ که ﺑﺮای ﺩﻭﮔﺮﻩ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ می‌شود را ﺑﺎ اﻧﮕﺸﺖ ﻭﺳﻂ ﺩﺭﮔﻴﺮ کنید (شکل ۱). نخ را اﺯ ﺯﻳﺮ ﺩﺳﺘﻪ ﺭﻳﺸﻪ ﻋﺒﻮﺭ ﺩاﺩﻩ و اﺯ ﺣﻠﻘﻪ‌ای ﻛﻪ ﺑﺎ اﻧﮕﺸﺖ ﻭﺳﻄ اﻳﺠﺎﺩ ﻛﺮﺩه‌اﻳد، ﻋﺒﻮﺭ داده و ﻫﻤﺰﻣﺎﻥ ﺑﺎ ﺁﺯاﺩ ﻛﺮﺩﻥ اﻧﮕﺸﺖ وﺳط نخ را بکشید (شکل ۲). دو مرحله فوق را تکرار کنید (شکل ۳). نهایتا ﻧﺦ ﺩﻭﮔﺮﻩ ﺭا اﺯ ﻳک ﻃﺮﻑ و ﺩﺳﺘﻪ ﺭﻳﺸﻪ ﺭا اﺯ ﺟﻬﺖ ﻣﺨﺎﻟﻒ بکشید تا گره محکم شود (شکل ۴). روش دوگره معمولا در فرش‌های نو با ریشه‌های بلند و سالم، انجام می‌شود و در مورد فرش کهنه و قدیمی که ریشه‌های پوسیده و کوتاه دارند، امکان پذیر نیست. در این صورت برای ایجاد دوگره باید از نخ و سوزن استفاده کرد: نخ را داخل سوزن کرده، ۲ تا ۴ ریشه فرش را گرفته و انتهای نخ داخل سوزن را در امتداد این ریشه‌ها قرار دهید. نخ داخل سوزن را به صورت نیم دایره روی این ریشه‌ها و انتهای همان تار گرفته شده قرار دهید. سوزن را از سمت چپ و از زیر ریشه‌ها حرکت داده و از وسط نیم دایره خارج کنید. گره زنجیره‌ای یا پنجره‌ای: وقتی فرش ریشه‌های بلندی داشته باشد معمولا از این نوع گره استفاده می‌شود. این گره بیشتر جنبه تزیینی دارد و بر روی فرش‌های نفیس با چله ابریشم اجرا می‌شود. برای انجام گره زنجیره‌ای: ریشه‌های فرش را به صورت زوج‌های (۴ الی ۶ تایی) در دست گرفته و به صورت نخودی گره بزنید. در پایین گره نخودی ۳ تار را گرفته و با ۳ تار از یک دسته ۶ تایی بغلی، در امتداد ریشه‌های هموار به فاصله‌ای در حد ۲ سانتی متر از گره نخودی، به هم گره معمولی بزنید. دوباره امتداد ریشه‌ها را از محل قبلی و با فاصله ۲ سانتی متری با ریشه‌های همجوار گره بزنید. نهایتا تمامی ریشه‌های فرش به شکل زنجیره یا پنجره درمی‌آیند. ۳٫ استفاده از لفاف دوزی لفاف دوزی از روش‌های سنتی و قدیمی برای محافظت از ریشه فرش است. در این روش با پارچه‌ای ضخیم از جنس متقال یا برزنت و گاهی از جاجیم‌های ماشین بافت برای لفاف دوزی ریشه‌های فرش استفاده می‌شود. برای لفاف دوزی: ریشه‌های فرش را تا می‌زنند و داخل پارچه مربوطه قرار می‌دهند. سپس هر دو طرف پارچه را به ابتدای بافت فرش می‌دوزند. نکته: پارچه مورد استفاده برای لفاف دوزی باید از جنس نخی مشبک باشد تا هوا در آن جریان داشته و از وارد شدن بعضی آسیب‌های شیمیایی و فیزیکی به ریشه‌های فرش جلوگیری کند. آیا استفاده از چسب پهن برای محافظت از ریشه فرش درست است؟ یکی از روش‌های مرسوم در میان خانواده‌های ایرانی برای محافظت از ریشه فرش، استفاده از چسب پهن است. استفاده از چسب پهن برای محافظت از ریشه فرش، روشی نادرست است که هرچند ظاهرا از ریشه فرش در مقابل آلودگی‌ها و پوسیدگی محافظت می‌کند، ولی به دلایل زیر نباید از آن استفاده کرد: احتمال کنده شدن ریشه فرش به هنگام تعویض چسب، بسیار زیاد است. اثر چسب معمولا بر روی ریشه‌ها باقی مانده و حتی با شستشو نیز از بین نمی‌رود. چسب در اثر رفت و آمد بر روی فرش، خاصیت خود را از دست داده و باید به صورت مداوم عوض شود. در ساختار چسب‌ها از مواد شیمیایی استفاده شده که در صورت استفاده طولانی مدت به ریشه فرش آسیب می‌زنند. برای سفید کردن ریشه فرش چه باید کرد؟ اگر پس از شستن فرش، ریشه‌های آن زرد شد برای رفع این زردی و سفید کردن ریشه ها: ترکیبی از آب گرم و شامپو فرش درست کنید. دستمالی را به این مخلوط آغشته کرده و به سر تا سر ریشه‌های فرش بکشید. این کار را آنقدر تکرار کنید تا ریشه‌ها سفید و براق شوند. پس از سفید کردن ریشه‌ها در و پنجره‌ها را باز کنید تا در هوای آزاد سریع خشک شوند.

مطلب قبلی

ثابت ماندن تعرفه واردات ابریشم در سال آینده

مطلب بعدی

راهنمایی خرید فرش ماشینی خوب

بی مهری رسانه ها به صنعت فرش ماشینی

ورود خون تازه به رگ های فرش دستباف با حمایت کمیته امداد امام خمینی

تامین مواد اولیه، مهمترین مشکل قالیبافان زنجانی است

کاهش ۴۵۰۰ تنی صادرات فرش دستباف

موزه فرش سه تخته فرش عمواغلی را خریداری کرد

ایجاد هنرستان، لازمه احیای صنعت فرش در هریس است

موتابی، هنر در حال انقراض

فعالیت ۴۶ هزار نفر در حوزه فرش دستباف استان مازندران

تاریخ از تار و پود فرش ایرانی چه می‌گوید؟

صادرات ۹۰ درصدی فرش های دستباف مددجویان خراسان جنوبی

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اطلاعات شما ذخیره شود؟

بی مهری رسانه ها به صنعت فرش ماشینی

ورود خون تازه به رگ های فرش دستباف با حمایت کمیته امداد امام…

تامین مواد اولیه، مهمترین مشکل قالیبافان زنجانی است

خوش آمدید.

بازیابی رمز عبور

رمز عبور به ایمیل شما ارسال خواهد شد

این صفحه به بیان بیوگرافی و زندگینامه بازیگران و مطالبی در مورد تکنولوژی روز می پردازد…

کاور ریشه فرش یک روش بسیار معقول، منطقی، به صرفه (از نظر مالی و زمانی) است که صرفا جهت زیبایی افزایش ارزش و اهمیت فرش شما به کار می رود و باعث افزایش عمر ریشه های فرش شما می شود.

ریشه فرش یکی از قسمت هایی است که بسیار در معرض دید بوده و به فرش جلوه خاصی می بخشد. هرچند ریشه های فرش به علت نازکی و ظریف بودن بیشتر در معرض آسیب و پارگی هستند اما پا خوردن فرش ها می تواند موجب کثیفی و پوسیدگی آن ها شود. علاوه بر این موارد، ریختن مواد مختلف نیز می‌تواند موجب پوسیدگی ریشه ها شود.

فرشی را که روی زمین پهن می‌کنید به مرور زمان دچار کثیفی می‌شود و این شامل هر دو نوع فرش یعنی دستبافت و ماشینی میشود. ریختن مواد غذایی روی فرش، رفت و آمد و سایر موارد در نهایت سبب آلودگی و کثیفی فرش شما می شود. بر همین اساس بسیاری از کسانی که به دنبال خرید فرش هستند فرش های تیره را به فرش هایی با زمینه روشن ترجیح می دهند تا از آلودگی های زودرس در امان بمانند. اما مشکلی که برای همه فرش ها وجود دارد این است که هر اندازه که فرش تیره باشد اما همچنان ریشه فرش در معرض آلودگی قرار دارد.

فرش ها دارای ریشه های سفید و شیری رنگ هستند که خیلی زود کثیف می‌شوند و با توجه به رفت و آمدها نیز ریشه ها شکل نامنظمی به خود می گیرند. به همین دلیل احتمال پوسیدگی ریشه فرش در بلند مدت بالا می رود و در نهایت موجب آسیب دیدن بدنه اصلی خواهد شد به همین دلیل است که باید به محافظت از ریشه فرش توجه ویژه‌ای شود. محافظت از ریشه نه تنها زیبایی فرش شما را حفظ خواهد کرد بلکه موجب می شود که هزینه های زیاد بر شما برای تعمیر و بازسازی تحمیل نشود.

ریشه فرش

۱- ابتدا یک طرفه ریشه فرش را در حد لازم به داخل فرش تا کرده و ریشه را مرتب کنید، سه سانت از محافظ را بیرون از فرش و ریشه نگه داشته و با جدا کردن نوار کاغذی، از قسمت آغازین ریشه اقدام به چسباندن کرده و تا انتها ادامه دهید. ۲- سپس فرش را به حالت اولیه برگردانید و با برس یا شانه ریشه ها را مرتب کرده و با جدا کردن نوار کاغذی از قسمت آغازین (روی ریشه) فرش چسبانده و تا انتها ادامه دهید. ۳- شما می توانید محافظ را همراه با ریشه ها به زیر فرش تا کرده و یا به همان شکل معمول ریشه ها استفاده نمایید.

دقت شود هنگام جدا کردن نوار کاغذی، چسب از سلفن جدا نشود.

این صفحه به بیان بیوگرافی و…

این صفحه به بیان بیوگرافی و زندگینامه بازیگران و مطالبی در مورد تکنولوژی روز می پردازد…

این صفحه به بیان بیوگرافی و زندگینامه بازیگران و مطالبی در مورد تکنولوژی روز می پردازد

با ثبت نام در ویرگول به آرشیو بزرگی از مقالات مرتبط با این موضوع دسترسی خواهید داشت

مطلبی دیگر از این انتشارات

مطلبی دیگر از این انتشارات

افزایش بازدید بر اساس علاقه‌مندی‌های شما


شرکت خدمات فرش فرمانبر

علی فرمانبر

3 دیدگاه
14,074 بازدید

معرفی یک کاور ریشه فرش جدید و منحصر به فرد که نقش محافظتی بالایی دارد

آیا شما جزء این دسته از افرادی هستید که :

ریشه فرش

از کنده شدن ریشه های فرشتان خسته شده اید؟

از اینکه ریشه های فرشتان زود به زود کثیف و چرکی میشوند کلافه شده اید؟ 

از زرد شدن و زرد ماندن آنها دنبال راه حل هستید؟

فکر میکنید در منزلتان ریشه ها همیشه توی دست و پا هستند؟

میخواهید حاشیه طولی فرشتان جلوه ای ویژه و منحصر به فردی داشته باشد؟ 

فرشتان اصلا ریشه ندارد و جدیدا تصمیم به ریشه دار کردن آن  کرده اید؟

ریشه های فرشتان پوسیده و سریعا کنده میشوند و در محیط خانه پخش میشوند؟

ریشه های فرشتان کهنه و خراب شده  ولی احساس میکنید هزینه ترمیم و رفوی آن زیاد است؟

اگر جزء این دسته از افراد هستید و میخواهید برای همیشه از شر این مشکلات خلاص شوید  به شما پیشنهاد میکنیم این مقاله را که  برای اولین بار در حوزه وب منتشر میشود را تا انتها دنبال کنید. چون مطمئن هستیم  این مقاله مختص شما و مشکل شما در ارتباط با فرشتان نوشته شده است و یقین دارم که میتواند به شما کمک کند. و در انتها همین مقاله یک پیشنهاد شگفت انگیز برای شما داریم. 

راه حل تمام این مشکل ها تنها در یک روش است.

طبیعتا ریشه های فرش یکی از موارد ضروری هر فرش هستند  که نبود ، خرابی ،  کثیفی و نامرتب بودن  آنها میتواند به شدت از زیبایی و جذابیت فرش شما بکاهد به طوری که فرشتان را بسیار کم ارزش جلوه دهد تا حدی که از قیمت و ارزش آن بکاهد.

برای همین هم ما تصمیم  به ارائه این مقاله در ارتباط با این موضوع گرفته ایم تا شما را هرچه سریع تر در این زمینه راهنمایی کنیم و بهترین تصمیم را بگیرید.

اما قبل از اینکه به بیان این روش برای حل مشکل شما عزیزان بپردازیم به این داستان به دقت توجه کنید.

خانم اصلانی یکی از کاربران وب سایت خدمات فرش هستند که ایشون چند روز پیش به ما ایمیل زدند و گفتند که :   “ من فرش دستبافی دارم که ریشه هایش چند وقتی است زرد شده و خود به خود کنده و در فضای خانه پخش میشوند و من و شوهرم از این بابت بسیار ناراحت هستیم . شما چه پیشنهاد میکنید؟ ” 

خانم اصلانی خیلی براشون مهم هستش که مشکل ریشه های فرششان برای همیشه حل شود و تا الان روش های زیادی را هم که در ادامه همین مقاله خواهیم گفت امتحان کرده اند ولی بازهم مشکلشان حل نشده است.

 

خانم اصلانی تنها فردی نیستند که این مشکل را باریشه های فرششان دارند بلکه افراد بسیاری هستند که مشکلی مشابه خانم اصلانی دارند که اگر بخواهند آن روش ها را انجام دهند طبیعتا برای ترمیم ریشه پوسیده فرششان باید هزینه زیادی را متحمل شوند . مثلا یکی از این روش ها ریشه کشی تازه وجدید است که توسط استاد رفوگر انجام میشود که هزینه بسیار بالایی است.

از طرفی …

افرادی هستند که  دقیقا مشکل خانم اصلانی و امثال ایشان را دارند ولی ریشه این افراد به گفته خودشان هیچ گاه کنده نمیشود و اصلا هم نیاز به تعمیر و هزینه کردن ندارند.

و از همه مهمتر آنها تکنیکی را اجرا کردند که نه تنها دیگر کثیفی و زردی وجود ندارد بلکه این افراد دیگر هیچ مشکلی با ریشه های فرششان ندارند و برای همیشه مشکلشان حل شده است.

آیا ماده ی خاصی وجود دارد که با آغشته کردن آن بر روی ریشه فرش برای همیشه مستحکم میشوند و زردی آنها از بین میرود.

جواب خیر است.

من امروز علی فرمانبر با سابقه سی ساله در زمینه رفوگری و ترمیم انواع فرش های ماشینی و دستباف  به شما خواهم گفت که چه روش و تکنیکی وجود دارد که:

۱- هم برای همیشه از شر ۱۰۰% مشکلات ریشه ای خلاص شوید 

۲- تنها با ۱/۴ قیمت تعمیر و تعویض ریشه فرش این کار برای شما انجام شود.

 

اجرای این تکنیک بر روی ریشه های فرش شما نه تنها موجب میشود زردی ، پوسیدگی و گاهی سیاهی ریشه از بین برود بلکه این روش با ریشه فرش شما کاری مکیند که نظر هر بیننده ای را به خودی خود جلب کند و حاشیه فرش را از آن ظاهر زشت و زننده به حاشیه ای زیبا ، آراسته و جذاب تبدیل کند.

 

 

 

بله درست است این روش استفاده از  کاور ریشه فرش است . اما چه نوع کاور ریشه ی فرشی ؟ کافی است  یک سرچ ساده در اینترنت بکنید و با انواع این کاور ها آشنا شوید که استفاده از هرکدام از آنها میتواند صدمات جبران ناپذیری به ریشه فرش وارد کنند که ما در همین مقاله آسیب ها و مضراتی  که ممکن است این نوع کاور، به ریشه فرش شما وارد کنند را به طور کامل توضیح داده ایم. 

ریشه فرش

کاور ریشه فرش یک روش بسیار معقول ، منطقی ، به صرفه ( از نظر مالی و زمانی) است که صرفا جهت زیبایی،  افزایش ارزش و اهمیت فرش شما به کار میرود  وباعث افزایش عمر ریشه های فرش شما میشود.

کاور ریشه علاوه زیبایی، یک نقش محافظتی بسیار قوی هم دارد که به آن “محافظ ریشه فرش” هم  گفته میشود.

اگر در حوزه وب و اینترنت دو کلمه ی  “محافظ ریشه فرش” یا ” کاور ریشه فرش” را  سرچ کنید مواردی مثل: کاور های توری ، کاور های پلاستیکی و انواع چسب ها و … را به عنوان کاور محافظ ریشه به شما معرفی میکند. اما هیچ کدام از آنها نمیتوانند جایگزین خوبی برای روشی که قرار است به شما معرفی کنیم  باشند که در ادامه همین مقاله علت را بیان خواهیم کرد.

اما…

 در این مقاله به معرفی  یک محافظ بسیار متفاوت وقوی  با عنوان  “جاجیم ” که با اصطلاح “جاجیم دوزی” به کار میرود میپردازیم.که به جرئت میتوانم بگویم که جاجیم  فرش یکی از بهترین محافظ ریشه فرش است که  چند ویژیگی اساسی دارد: 

 ۱- تنوع طرحی دارد

 ۲-مقاومت بسیار چشمگیری دارد

 ۳- چند کاربردی است 

 

 بگزارید تجربه ای را برایتان تعریف کنم: 

دقیقا ۲ هفته پیش یک خانم و آقا جهت ترمیم و تعمیر ریشه های فرششان به ما مراجعه کردند و در خواست تعمیر ریشه های فرششان را داشتند  زمانی که استاد رفوگر ریشه را مشاهده کرد متوجه شد که ریشه ها به واسطه پوسیدگی خراب شده اند و به آنها گفت که ریشها کاملا باید تعویض شوند. ولی به واسط ی اینکه اجرت ریشه کشی زیاد بود  رفوگر یک پیشنهاد دیگری ازجهت به صرفه بودن هزینه و زمان به این خانم و اقا کرد و گفت : شما میتوانید به جای اینکه x مبلغ بابت ریشه کشی بپردازید ما میتوانیم از  جاجیم به عنوان کاور برروی ریشه های پوسیده  استفاده کنیم به طوری که به صورت کامل ریشه های فرشتان را به این وسیله میپوشانیم و ریشه های پوسیده به طور کامل در زیر جاجیم قرار میگیرند و هیچ وقت هم دیده نخواهند شد و هزینه این کار خیلی کمتر از هزینه ریشه کشی دوباره است.

زمانی که این خانم و آقا از این موضوع با خبر شدند  متوجه شدند این کار خیلی برای آنها به صرفه تر است  این طوری هم هزینه کمتری پرداخت میکنند و اینکه حاشیه طولی فرش جلوه ی شیک تری پیدا خواهد کرد.

نتیجه: 

۱#- با استفاده از تکینک جاجیم دوزی هزینه ی تعمیر ریشه فرشتان  نصف خواهد شد. (نسبت به هزینه ای که باید برای ریشه کشی فرش بپردازید)

۲#- از لحاظ زمانی نیز برای آنها به صرفه تر خواهد بود به این صورت که اگر  ما میخواستیم برای آن خانم و آقا دوباره ریشه کشی کنیم شاید باید برای تحویل فرششان باید ۱ هفته صبر میکردند  در صورتی که با تکنیک جاجیم دوزی این کار در ۲ تا ۳ ساعت انجام گرفت و بعد این زمان فرششان را تحویل گرفتند.

۱#-افزایش تضمینی عمر ریشه های فرش

۲#-اگر فرشتان نو باشد  و از همان اول جاجیم دوزی کنید  کمک میکند ریشه ها حالت طبیعی خود را حفظ کنند. 

 ۳#- جاجیم یک حالت پیشگیری برای خرابی و ترمیم ریشه ها دارد.

اگر فرشی دارید و سال ها از آن استفاده میکنید و  فکر میکنید ریشه ها سست شده اند و مدام میریزند و یا مدام توی دست و پا هستند و یا اینکه زرد رنگ شده اند و نگران نگهداری ریشه فرشتان هستید باز هم باید به این دسته از افراد  بگویم اصلا نیازی نیست هزینه ای بابت تعمیر ریشه های فرش ماشینیتان بپردازید بلکه  به وسیله همین روش جاجیم دوزی میتوان کاری کرد که مشکلات ریشه ای فرشتان برای همیشه از بین بروند و ریشه های شما با هر شکل و شمایل و ظاهری که هستند برای همیشه از دیدگان افراد پنهان شوند. 

 خود این کار چند مزیت اساسی دارد: 

     ۱- رسیدن رطوبت به ریشه ها 

     ۲- استفاده از مواد سفید کننده ریشه مثل وایتکس و سولفید ( که این ۲ عامل به شدت با دو بار استفاده و بعضا یک بار باعث پوسیدگی ریشه ها میشوند).         

   

پیشنهاد میکنم مقاله نحوه شستوشوی فرش ماشینی توسط خودمان در منزل را مطالعه کنید.              

دو نکته مهم!

نکته ۱: جاجیم دوزی در صنعت فرش در دو طرح و رنگ سفید و قرمز مشاهده میشود و معمولا مشتریان با توجه به سلیقه خودشان یکی از این طرح ها را انتخاب میکنند . البته ناگفته نماند طرح و رنگ قرمز طرفدار بیشتری نسبت به سفید دارد.

                                                                         ( جاجیم با طرح و رنگ قرمز)

                                                                           ( جاجیم با طرح و رنگ سفید)

نکته ۲:جاجیم دوزی روی هر فرشی اعم از دستبافت ،  ابریشم ، ماشینی ، قالیچه  با هر طرح و رنگی و هر نوع سایز و نقشه ای قابل اجرا است.

۱#:زمانی که شما از چسب های نواری پهن استفاده میکنید . این چسب ها به مرور زمان از چسبندگی آنها کاسته میشود و به مرور زمان کنده میشوند و ریشه های فرش نیز ممکن است همزمان کنده شوند یا شاید خودتان بخواهید این کار را انجام دهید و چسب های زده را بکنید این کار هم  ممکن است باعث کنده شدن ریشه ها شود و در نتیجه از استحکام ریشه میکاهد.

۲#:استفاده از چسب هیچ زیبایی و شیکی خاصی به فرشتان نمیدهد و تکنیک بسیار معمولی است.

۳#:پس از کنده شدن چسب ها امکان اینکه اثر چسب روی فرش بماند زیاد است.

به ۳ دلیل نباید هیچ گاه از کاور ریشه فرش از نوع  توری استفاده کرد: ۱- طرح و رنگ خاصی ندارند و تنها در یک رنگ سفید ارائه میشود ۲- چون کاور توری شکل است آلودگی محیط به راحتی از منافذ عبور کرده و رویه ریشه پس از مدتی حالت چرکی به خود میگیرد.۳- به راحتی آب و رطوبت عبور کرده و زردی و پوسیدگی ریشه هارا به دنبال دارد.

پس کاور های توری نمیتوانند محافظ ریشه خوبی باشند.

اینکه میگویم نصب جاجیم حتما باید توسط فرد متخصص انجام شود به این علت است چون این کار هم مانند بسیاری از کار های دیگر در رفوگری نیاز به مهارت خاص خودش را دارد که اگر رعایت نشود موجب کیست افتادگی و  جمع شدگی  پشت و رویه  فرش میشود.

           به طور خلاصه:

و در انتها پیشنهاد میکنم فیلمی که توسط شرکت خدمات فرش فرمانبر تولید شده  را ماشهده کنید

در این ویدئو شما به طور کامل با  کاورریشه فرش که ازدید ما بهترین محافظ ریشه فرش است را به طور کامل مشاهده خواهید کرد که دقیقا با استفاده از این تکنیک چه اتفاقی برای ریشه فرش های شما خواهد افتاد.

یک پیشنهاد کاملا مقرون به صرفه:

 از این پس شما  مشهدیان عزیز میتوانید جهت جاجیم دوزی ریشه های فرشتان تنها با شماره های  ۰۹۱۵۹۱۲۹۳۲۳ یا ۳۷۱۳۶۶۰۲-۰۵۱ تماس برقرار کنید و به طور مستقیم سفارش جاجیم دوزی خودتان را  ثبت کنید تا دراسرع وقت رفوگر مربوطه از جانب شرکت ،ارسال شده و جاجیم ها را  در منزل شخصیتان در کوتاه ترین زمان و در کمتر از یک ساعت نصب کند.

مزیت این کار چیست؟

اینکه به هیج عنوان لازم نیست خودتان را به زحمت بیاندازید و زمانی را صرف حمل و نقل فرش در خیابان های مشهد کنید.

 این دسته میتوانند جهت هماهنگی و توضیحات تکمیلی با شماره ۰۹۲۲۰۸۰۱۶۷۳  تماس برقرار نمایند.

ضمانت بی قید و شرط:

کاربران عزیز وب سایت خدمات فرش ، خوش حال میشویم شما هم اگر در این مورد تجربه ای دارید  در قسمت دیدگاه ها  که در پایین همین مقاله درج شده است آنرا با ما و کاربران دیگر سایت به اشتراک بگزارید.

همچنین اگر سوالی در این زمینه دارید به هیچ عنوان از آن دریغ نکنید چون که در کوتاه ترین زمان به آن نیز پاسخ داده میشود و راهنمایی های لازم توسط خود استاد رفوگر به شما ارائه  میشود.

اگر فکر میکنید این مقاله میتواند برای دیگران مفید باشد لطفا این لینک را با آنها اشتراک بگزارید.

http://yon.ir/XqabL

برچسبپوشاندن ریشه فرش کاور ریشه فرش محافظ ریشه فرش

آوریل 3, 2019

مارس 12, 2019

سلام خوبید شما؟ واقعا تشکر از مطالب خوب و کاربردی در مورد ریشه فرش ارائه دادین
کاور جاجیم طوسی ابی یا طوسی کمرنگ ساده هم داره؟

سلام و عرض ادب خدمت شما
ممنون نظر لطف شماست.
ببینید جاجیم فقط در دوطرح ارائه میشه که توی همین مقاله هم تصویرشو گزاشتیم و اصلا به هیچ عنوان در طرح ها و رنگ های دیگه به عنوان کاور و محافظ ریشه فرش ارائه نمیشه.

باز هم اگر سوالی بود در خدمتیم

بازتاب ها: هرآن چیزی که باید در مورد فرش فانتزی بدانید(مقاله مرجع) – خدمات فرشتان را از ما بخواهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

اپلیکیشن خدمت از ما

در موارد بسیاری، شستن ریشه فرش در خانه تنها کار لازم برای برق انداختن فرش‌­هاست. با توجه به اینکه ریشه­‌های فرش سفید هستند و به سرعت رنگ­‌شان عوض می­‌شود، آشنایی با نحوه شستن ریشه فرش در خانه و كردن ريشه فرش دستباف اهمیت بالایی دارد. حتی در مواردی پس از شستن فرش در خانه با شامپو فرش نیز ممکن است ریشه­‌ها رنگ بگیرند و یا زرد شوند. بنابراین، اگر قصد شستن فرش در خانه با شامپو فرش را ندارید و تنها به فکر شستن ریشه فرش در خانه هستید، با «خدمت از ما» همراه باشید.

 

از برترین متخصصین شهرتان رایگان قیمت بگیرید، با آن ها چت کنید و بهترین را انتخاب کنید.

پیش از توضیح روش شستن ریشه فرش در منزل، می­‌خواهیم به این موضوع بپردازیم که چرا شستن فرش در خانه با شامپو فرش باعث رنگ گرفتن ریشه‌­های آن می‌­شود. برخی از این دلایل عبارت‌­اند از:

ریشه فرش

این دلایل نه تنها می­‌توانند نیاز ما به شستن ریشه فرش در خانه و شستن ریشه فرش در خانه را افزایش دهند، بلکه می‌­توانند طرح و رنگ فرش را نیز کمرنگ کنند.

 

پس از شستن فرش در خانه با شامپو فرش یا شستن فرش با وایتکس متوجه خواهیم شد که آیا باید شستن ریشه فرش در خانه را انجام داد یا خیر. لازم به ذکر است که این مشکل، درصورتی که شستشوی فرش را به متخصصان بسپاریم، معمولا پیش نخواهد آمد.

پیش از شستن ریشه فرش در خانه باید ببینیم که آیا ریشه‌­ها زرد شده، و یا به یکی از رنگ‌­های فرش درآمده­‌اند. فرش را در فضایی وسیع و با نور مناسب پهن، و با دقت ریشه­‌های فرش را بررسی کنید. ببینید که آیا ریشه­‌های فرش به رنگ فرش در آمده و یا مواد پاک‌­کننده باعث رنگ گرفتن ریشه فرش شده است. اگر ریشه فرش به رنگ فرش درآمده، می‌­توان با بهترین ماده شوینده برای شستشوی فرش خانه ریشه‌­ها را تمیز کرد. اما اگر مواد پاک‌­کننده باعث رنگ گرفتن ریشه شده باشد، برای شستن ریشه فرش در خانه و تميز كردن ريشه فرش دستباف باید از ترفند دیگری استفاده کرد.

 

 

برای شستن ریشه فرش در خانه، ابتدا فرش را پهن، و ریشه‌­ها را با دست صاف و مرتب کنید. سپس با استفاده از مقدار اندکی پاک‌­کننده شامل سفید­کننده، ریشه­‌های فرش را شستشو دهید. اگر همچنان ریشه‌­های فرش رنگی بود، سرکه سفید برای شستن ریشه فرش در خانه و تميز كردن ريشه فرش دستباف استفاده کنید.

بعد از گذشت چند دقیقه، ریشه‌های فرش را با آب شستشو دهید و در آخر آنها را خشک کنید. اگر تمام ریشه‌ها سفید شده است، کار شما به پایان رسیده است. در غیر این صورت، با احتیاط مرحله آخر را تکرار کنید. مراقب باشید مواد پاک­‌کننده به ریشه­‌ها یا خود فرش آسیبی وارد نکند.

 

این روش از روش قبل برای شستن ریشه فرش در خانه و تميز كردن ريشه فرش دستباف بسیار ساده‌­تر است. در این روش، ابتدا باید فرش را در محل دلخواه پهن کنید. سپس، به وسیله یک ظرف آب که در آن مقداری مایع ظرفشویی و یا شامپو فرش ریخته­‌اید، ریشه‌­ها را به وسیله یک فرچه یا کرباس آرام بسابید. مشاهده خواهید کرد که ریشه­‌ها نو و سفید شده­‌اند. شستن ریشه فرش در منزل را با مقداری وایتکس نیز می­‌توانید انجام دهید.

 

 

روش­‌های شستن ریشه فرش در خانه و تميز كردن ريشه فرش دستباف را با یکدیگر بررسی کردیم. در این قسمت، ترفندهایی را به شما آموزش می‌­دهیم که با رعایت آنها، دیگر نیازی به شستن ریشه‌­های فرش در خانه و شستن فرش با شامپو فرش نخواهید داشت.

 

در “خدمت از ما” به بهترین متخصصین قالیشویی در شهر خود دسترسی دارید.

کاور ریشه فرش ترفندی محبوب، و از آسان‌­ترین روش‌­های تمیز نگه داشتن ریشه‌­های فرش و عدم نیاز به شستن ریشه فرش در منزل است. این پوشش معمولا به صورت توری بوده و به آنها کاور شیشه‌­ای نیز می‌­گویند. به دلیل توری بودن این کاورها، ریشه‌­های فرش تا حدودی در معرض دید قرار گرفته، و باعث زیبایی قسمت­‌هایی که با کاور پوشانده شده‌­اند می­‌شود. برای نصب این کاور کافیست ریشه‌­های فرش را داخل آن قرار داده و با نوار چسب لبه­‌های کاور را به هم وصل کنید. توجه داشته باشید که انواع کاورهای مختلفی در بازار وجود دارد که برخی باعث آسیب رساندن و پوسیدگی ریشه‌­های فرش با مرور زمان می‌­شود.

 

 

لفاف دوزی یکی از موثرترین روش برای جلوگیری از نیاز به شستن ریشه فرش در خانه و تميز كردن ريشه فرش دستباف است. در این روش، نوع پارچه به کار رفته شده از جنس متقال، برزنت، و در مواردی جاجیم‌­های ماشین بافت است. در لفاف دوزی، ریشه‌­های فرش را تا می­‌کنیم، داخل پارچه قرار می‌­دهیم، و سپس هر دو طرف پارچه را به ابتدای بافت وصل می­‌کنیم. پارچه­‌های مورد استفاده در لفاف دوزی مانع جریان هوا نمی‌­شوند، زیرا نخی و مشبک هستند. همچنین، این پارچه‌­ها از وارد شدن بعضی آسیب­‌های شیمیایی و فیزیکی به ریشه‌­های فرش جلوگیری می‌­کند.

 

این روش برای جلوگیری از نیاز به تميز كردن ريشه فرش دستباف و شستن ریشه‌­های فرش در خانه بسیار رایج است. شما می­‌توانید بعد از اینکه فرش‌­تان را خریدید، یا آن را از قالیشویی تحویل گرفتید، ریشه­‌های آن را مرتب کرده و با چسب پهن بپوشانید. البته در برخی موارد استفاده از چسب ممکن است به ریشه‌های فرش هنگام کنده شدن آسیب وارد کند. برای مواجه نشدن با چنین موردی، در بسیاری از قالیشویی­‌ها چسب­‌های موجود در ریشه­‌ها را به کمک آب جدا می‌­کنند تا ریشه‌­ها کمتر آسیب ببینند. استفاده از چسب پهن یکی از سریع‌­ترین و ساده­‌ترین راه‌­های خانگی برای محافظت و تمیز نگه داشتن ریشه­های فرش است.

4.00 امتیاز از 10 رای

“خدمت از ما” بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد
شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

قالیشویی

لطفا شماره همراه خود را وارد کنید

لطفا شماره موبایل خود را وارد کنید تا کد تایید برای شما ارسال شود

کد 4 رقمی به شمـاره ارســال شد. لطفا کد را اینجا وارد کنید

ثانیه تا ارسال مجدد

جزئیات درخواست خود را وارد کنید تا از مناسب‌ترین متخصصان پیشنهاد قیمت دریافت
کنید.

لطفا شهر خود را انتخاب کنید.

ریشه فرش
ریشه فرش
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *